Prijzen Vergelijken door Pleuntje, betaal geen cent teveel..






Prijs Vergelijk Pleuntje

Iedereen is gedurende de economische crisis een beetje prijsbewuster geworden. Ik, (Pleuntje) ook!
Websites waar consumenten de prijzen van diverse producten en leveranciers naast elkaar kunnen leggen, zijn de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten.
Voor de gemiddelde consument is door de vergelijkingsbomen het bos soms niet meer zichtbaar.
Er zijn websites van (zelfverklaarde) onafhankelijke vergelijkers die hun geld verdienen met reclame-uitingen op de site.
Pleuntje gaat op zoek naar de beste Vergelijkers van Prijzen vergelijk!

Na onderzoek heb ik van elk onderwerp de beste (denk ik) sites geselecteerd.
Dus..als je het betreffende product of dienst vergelijkt bij deze vergelijkingssites... dan koopt u nooit een kat in de zak!

Succes ermee.






Pleuntje houd een oogje in het zeil.
Graag u stem bij de polls, zodat iedereen weet wie de beste en goedkoopste vergelijkingsites zijn, alvast bedankt namens iedereen!

Betaal geen cent teveel!




Beste vergelijkingsites


Pleuntjes Nummer 1 autovergelijker
(samenwerking met oa Auto Europe autoverhuur, Europcar autoverhuur, Avis autoverhuur, Hertz en Alamo)
Nummer 1 prijzen vergelijk

Pleuntjes Nummer 1 Bungalows
Bungalowspecials.nl
(de beste aanbiedingen van meer dan 250 Bungalowparken met hoge kortingen)

Pleuntjes Nummer 1 Vliegreizen

(snel en duidelijk vliegtickets, hotels en / of excursies boeken)

De Beste Vergelijkingsites- Vergelijk de prijzen.



Kelkoo




Op Kelkoo kunt u prijzen en producten van online winkels vergelijken. Op basis van uw eigen criteria kunt u bij Kelkoo de beste aankoop vinden.

Kelkoo streeft ernaar online winkelen op een gemakkelijke, snelle en veilige manier voor iedereen toegankelijk te maken. Daarnaast bieden wij online retailers uitgebreide commerciƫle mogelijkheden.



Kieskeurig





Kieskeurig, nu onderdeel van ilse media, is in 1999 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland.

Het doel van Kieskeurig is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten.
Dagelijks bezoeken ruim 150.000 consumenten de Kieskeurig site. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.




VERGELIJK.NL



VERGELIJK.NL is een van de grootste prijs- en productvergelijkingssites van Nederland.

VERGELIJK.NL biedt een gemakkelijke en gratis service waarbij je producten, diensten, prijzen, portokosten en levertijden met elkaar kunt vergelijken. Na het inhoudelijk vergelijken kies je het beste product en selecteer je de leverancier van jouw keuze

De missie van VERGELIJK.NL is om consumenten te helpen bij het vinden van de best mogelijke aankoop. VERGELIJK.NL maakt online shopping makkelijk en transparant door het onafhankelijk vergelijken van winkels, prijzen en producten. Met een zo compleet mogelijk aanbod van online winkels is VERGELIJK.NL een hoogwaardige marktplaats voor consument en leverancier, waarbij kwaliteit en service centraal staan.

BESLIST.nl




Op BESLIST.nl kun je producten van verschillende winkels snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op prijs, maar ook op kenmerken als betalingsopties, keurmerken en levertijd. Verder kun je meer informatie over een product inwinnen door de productbeoordelingen van andere consumenten en experts te lezen.

Waar mogelijk zijn producten voorzien van een unieke productidentificatie, zoals een ISBN-nummer bij boeken. Je weet dan zeker dat je geen appels met peren vergelijkt. De zoekresultaten worden op basis van relevantie gepresenteerd. Naderhand kun je deze zelf sorteren op prijs, populariteit of productscore.
Dankzij het uitgebreide assortiment en de gebruikersvriendelijke manier waarop ze dit toegankelijk maken is BESLIST.nl op dit moment de snelst groeiende vergelijkingssite van Nederland. Dagelijks bezoeken ruim 100.000 mensen onze website. Maandelijks zijn dat er meer dan 3 miljoen.


Elcheapo.nl





Elcheapo.nl is een van de grootste prijs- en productvergelijkingssites van Nederland. Elcheapo.nl biedt een gemakkelijke en gratis service waarbij je producten, diensten, prijzen, portokosten en levertijden met elkaar kunt vergelijken. Na het inhoudelijk vergelijken kies je het beste product en selecteer je de leverancier van jouw keuze.
Elcheapo.nl verkoopt zelf geen producten. Daarvoor word je doorverwezen naar de bij Elcheapo.nl aangesloten winkels. Je dient zelf de afweging te maken welke aanbieder of winkel de beste voor je is. Uiteraard houden ze de kwaliteit en betrouwbaarheid continu in de gaten, maar geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier